top of page
moises-alex-WqI-PbYugn4-unsplash.jpg

START JOUW
CARRIERE IN TENNIS

Door onze snelle groei zijn we continu op zoek naar nieuwe sportieve en enthousiaste medewerkers die de wereld van tennis, parken en tennisevenementen willen verbeteren.

img-9873-2_edited.jpg

WE LIVE TENNIS

Al 12 jaar lukt het ons om mensen te motiveren, coachen, entertainen en verbinden door middel van een tennisbal. En daar zijn wij trots op! Om alles in goede banen te laten lopen werken wij elke dag met liefde voor de sport aan de optimalisering van onze tennisschool, tenniswinkel, tennispark-onderhoudsdiensten en cateringmogelijkheden. Geïnspireerd door het verleden, en actief in het nu, bouwen we samen aan de toekomst. Heb jij wat er voor nodig is om je in te zetten voor onze tennisfamilie?

Anchor 1
11000025_984158641649705_1117730100000286298_o.jpg

ONZE WERKLOCATIES

Omdat we voor het tennis-totaalconcept gaan staan we nooit stil! We voeren dagelijks ons werk uit op verschillende inspirerende locaties. 

Team meeting

ONZE MENSEN

Alles wat we doen, doen we met passie en specialisme. Wij draaien op de kracht en inzet en synergie van specialisaties die we hebben ingedeelt in een aantal teams. Misschien werk jij  binnenkort wel samen binnen een van onze teams!

OPENSTAANDE VACATURES

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en mis geen enkele Tennis update!

Anchor 3
bottom of page