TENNISSCHOOL

First Services

Tennisschool First Services, onder leiding van Jeffrey en Matthew Pierot, geeft les op verschillende parken in Rotterdam, Ridderkerk en de Hoeksche Waard. Tennisles bij First Services wordt gekenmerkt door een combinatie van plezier en educatie.  

Privéles, training in groepen, coaching en persoonlijke begeleiding: First Services kan bouwen op jarenlange ervaring, waarbij onze tennisleraar Matthew Pierot een periode in de top 900 spelers van de wereld mee draaide. Wij geven training aan beginners en ervaren spelers, van jong tot oud. Vanaf vier jaar! Wil je meer informatie of advies? Kom dan langs in onze tenniswinkel aan de Plaswijcklaan 56 in Rotterdam of bij TVR in Ridderkerk.

Tennislessen kun je afnemen in 10, 15 of 18 weken. Ons winterseizoen begint de 2e week van oktober en het zomerseizoen vanaf de 1e week van april. Instappen gedurende deze periode is ook mogelijk. Winterlessen vinden zowel binnen als buiten plaats. De lesduur is 60 minuten, waarvan 50 minuten effectief les (de overige 10 minuten zijn voor het inspelen en slepen).

Tennisschool First Services

 

  • Geen producten gevonden
Bedankt voor je inschrijving!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »