TENNISFIRST.NL

TennisFirst, de webshop van FirstServices! 

TennisFirst is onderdeel van FirstServices. Wij bieden een compleet concept aan de tennisser: FirstServices geeft niet alleen tennisles, maar is ook voorzien van alles op het gebied van tennisbenodigdheden. Op de website van TennisFirst vind je alle artikelen die we zowel in  de webshop als in de tenniswinkel hebben, tegen de scherpste prijzen! Wij proberen altijd de meest favoriete tennismerken in huis te hebben. TennisFirst heeft een breed assortiment aan tennisrackets, tennisschoenen en de rest wat komt kijken bij een complete tennisoutfit. Dit maakt TennisFirst dé ideale partner van iedere tennisser! 

FirstServices probeert al haar producten op voorraad te houden, maar het kan wel eens zijn dat dit niet het geval is. Wil je graag een product bekijken wat je in de webshop gezien hebt? Neem dan even contact op om te kijken of het product nog voorradig is, voor je dalijk teleurgesteld in de winkel staat, want dat willen wij niet! 

Heb je vragen over een bepaald product dat je bent tegen gekomen in de webshop? Kom dan langs in onze tenniswinkel in rotterdam  of neem contact op met de klantenservice, dit kan door middel van de Live Chat, email of via de telefoon +31(0)10 - 229 1696.

 

 

We wensen je veel tennis- en winkelplezier bij TennisFirst.nl! 

TennisFirst.nl

 

  • Geen producten gevonden
Bedankt voor je inschrijving!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »