Clinics

Tennis clinics tot in de puntjes geregeld!

Op zoek naar leuke tennis clinics? FirstServices biedt de mogelijkheid om een tennis clinic te geven zoals jij het graag wilt zien! Samen overleggen hoe er op een leuke, educatieve manier getennist kan worden. Tijdens deze tennis clinics kan er kennis gemaakt worden met tennis of de techniek verbeterd worden. Onze Tennis clinics worden door professionele tennissers gegeven die alle kneepjes van de sport kennen om jou te helpen! De Tennis clinics kunnen op verschillende locaties gegeven worden, waarbij FirstServices een eigen tenniscomplex exploiteert in Ridderkerk. Met maar liefst 6 binnen- en 6 buitenbanen is er volop mogelijkheid om met grote groepen te komen voor een tennis clinic op maat. FirstServices zit in regio Rotterdam, maar biedt de mogelijkheid om clinics door het hele land te geven. 

Tennis clinic voor elk niveau

FirstServices wil tennis voor iedereen leuk maken en daarom is er de mogelijkheid om tennis clinics op niveau te geven. Op deze manier ontwikkel je jezelf met spelers van hetzelfde niveau, zo blijft tennis leuk voor iedereen en steek je er het meeste van op. Al onze clinics worden gegeven door professionele tennissers. FirstServices probeert educatie en plezier te combineren, zodat het voor iedereen een geslaagde clinic is! Tijdens de tennis clinic is er ook de mogelijkheid tot een demonstratiewedstrijd, op deze manier leer je door te kijken naar tennissers die het voordoen. Deze demonstratiewedstrijd is interactief en er wordt veel tijdens de wedstrijd aan deelnemers van de tennis clinic gevraagd. 

Mocht je vragen hebben, dan helpen wij je graag! Neem contact met ons op: 010 - 229 1696 of mail naar [email protected]

  • Geen producten gevonden
Bedankt voor je inschrijving!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »