Bedrijfsclinics


Bedrijfsclinic bij FirstServices

Bedrijfsclinics zijn ook mogelijk bij FirstServices, als teamuitje bijvoorbeeld. Het is mogelijk om op alle niveaus deze clinic te volgen, om zo kennis te maken met tennis of om je techniek te verbeteren. Het doel van de bedrijfsclinic is niet alleen om het tennis te verbeteren, maar ook om een stuk teambuilding te verbeteren tussen de collega's. Tennis is een individuele sport, maar zeker een hele sociale sport, waarbij men elkaar beter leert kennen tijdens het spel. Bedrijfsclinics worden verzorgd door professionele tennissers die weten hoe ze jou het beste kunnen helpen. FirstServices exploiteert een tenniscomplex in Ridderkerk en kan op deze locatie een grote groep deelnemers kwijt. 

Bedrijfsclinics voor teambuilding

De voornaamste reden om deel te nemen met het bedrijf aan een tennis clinic is het stuk teambuilding wat in de tennis clinic verwerkt zit. Er wordt gewerkt naar een samenwerking tijdens tal van opdrachten, om zo collega's dichter tot elkaar te brengen. Dankzij het deelnemen aan dit soort activiteiten als groep, vormt zich een betere werksfeer, productievere werknemers en leidt het tot minder ziekteverzuim. Goede communicatie binnen een bedrijf is belangrijk en tijdens deze bedrijfsclinics wordt daar aan gewerkt. Op deze manier zal je elkaar ook sneller aanvoelen en zal overleggen soepeler verlopen. Daarnaast creëert het samen deelnemen aan activiteiten als tennis bedrijfsclinics een band, waardoor collega's sneller geneigd zijn elkaar te helpen en er meer begrip voor elkaar is. Zo nemen het aantal incidenten af en groeit de werksfeer na onze tennis bedrijfsclinic gegarandeerd! 

  • Geen producten gevonden
Bedankt voor je inschrijving!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »