TENNIS EVENTS

Tennis Events

FirstServices heeft een grote verscheidenheid aan tennis events die verzorgt kunnen worden. Deze tennis events kunnen zowel particulier als zakelijk gegeven worden. Denk bijvoorbeeld aan een tennisclinic met het bedrijf om de teambuilding te versterken. FirstServices heeft een eigen tenniscomplex wat geëxploiteerd wordt in Ridderkerk, waar je met grote groepen in een leuke omgeving kan tennissen. Onze tennis events worden gegeven door gecertificeerde tennisleraren, die jou met veel plezier helpen met het beter worden in tennis! 

Tennis events en meer

Naast de tennis events verzorgt FirstServices ook tennisreizen, tennisweekends en tennislessen. Deze tennis evenementen worden altijd druk bezocht en geven je tennis skills een boost! Tijdens deze leuke evenementen staat het spel en plezier maken centraal! Bij de tennisreizen wordt het koude Nederland achter gelaten en wordt er dit voorjaar getennist in Marbella onder een aangename temperatuur én in een leuke omgeving. Daarnaast geeft FirstServices les op een aantal locaties in de omgeving van Rotterdam. Dit is op Tennisvereniging 'S-Gravendeel, TC Schiebroek, Dash'35 en TVR Ridderkerk. Kijk op Inschrijven tennislessen voor meer informatie. 
 

Tennis events voor alle leeftijden 

Al de Tennis events die wij geven zijn voor alle leeftijden, dit betekent dat er van jong tot oud genoeg te beleven is! Tijdens de Tennis events wordt er gekeken naar niveau en op basis daarvan wordt er een indeling gemaakt. Zo kan jong en oud van elkaar leren.
De Tennis events worden op verschillende plekken gegeven en zijn voor iedereen toegankelijk. Wil je graag weten wanneer het volgende tennis event op het programma staat? Neem dan contact op via de klantenservice: 010-2291696, via de Live Chat of mail naar [email protected]
 
 
 
 
 
 
  • Geen producten gevonden
Bedankt voor je inschrijving!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »