top of page

Tennis Evenementen

Wij hebben een grote verscheidenheid aan tennis evenementen die zowel zakelijk als particulier gegeven kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een tennisclinic met het bedrijf om de teambuilding te versterken.

 

Maar we zijn ook in staat om toernooien te organiseren, of sport en speldagen en kampen tot stand te brengen. Mensen verbinden door middel van tennis is ons doel en dat lukt al aardig wat jaren.

 

Dankzij ons eigen tenniscomplex dat geëxploiteerd wordt in Ridderkerk, kunnen we in grote en kleine groepen aan de slag!  Al onze evenementen worden gegeven door gecertificeerde tennisleraren, die je met veel plezier helpen met het beter worden in tennis!

istockphoto-1321664707-612x612.jpg
istockphoto-1272461611-612x612.jpg

Tennis voor iedereen!

Door ons brede aanbod aan tennismogelijkheden, maken we tennis beschikbaar voor alle leeftijden. Zo kan je bij ons starten vanaf dat je vier jaar bent geworden. Voor de allerjongsten beginnen we met rode bal op kleinere banen en kleinere rackets. Hoe ouder je wordt, hoe groter de banen en rackets worden.

 

Veel van onze tennisleraren zijn tennis kids specialisten en hebben hier voor een licentie. Er is verder geen limiet aan de leeftijd, wel proberen we groepen zo samen te stellen zodat leeftijdscatagorieën bij elkaar worden ingedeeld.

bottom of page