Tennisles Rotterdam

Tennisles Rotterdam

Op zoek naar tennisles in de omgeving Rotterdam? Kijk dan is verder op de website van tennisschool FirstServices. Onze professionele tennisleraren geven tennisles op verschillende tennisverenigingen in de omgeving van Rotterdam. Op de website kun je vinden op welke verenigingen er momenteel tennisles gegeven wordt. De tennislessen bij FirstServices sluiten altijd aan bij de behoeftes van de cursist. FirstServices biedt de mogelijkheid om in groepen te lessen of individueel tennisles te volgen. Daarnaast wordt de tennisles samen met de cursist opgesteld, om te trainen wat voor de cursist belangrijk is. Tennisles volgen bij FirstServices moet een feestje zijn en daarom doen wij ons best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Omgeving Rotterdam

Niet alleen in Rotterdam wordt er tennisles gegeven, ook in de omgeving Rotterdam zijn er tal van clubs te vinden waar FirstServices actief is. Onder andere in Ridderkerk, Schiebroek en 's-Gravendeel. Ook op deze tennisverenigingen wordt er zowel groepsles als privé tennisles gegeven. Heb je nog nooit getennist, maar lijkt het je heel leuk? Neem dan contact met ons op voor deelname aan ''maak kennis met tennis'' tegen een zachte prijs de beginselen van het tennis leren. Tennisles is voor jong en oud! Benieuwd? Neem een kijkje onder het kopje inschrijven tennislessen voor de vereniging bij jou in de buurt! 

 

  • Geen producten gevonden
Bedankt voor je inschrijving!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »