Tennisles Ridderkerk

Tennisles Ridderkerk

Tennisles volgen in Ridderkerk? FirstServices geeft al jaren les op TVR Ridderkerk. Voor jong en oud in iedere speelsterkte is er tennisles op maat. Tennislessen kunnen zowel in groepsverband als individueel afgenomen worden. Tennisles volgen kan op iedere dag in de week op TVR Ridderkerk. Samen met de tennisleraar wordt er gekeken naar een geschikte tijd om te lessen. 

Er wordt samen met de gevordede cursisten een aantal tennislessen opgesteld, om te werken aan de punten die voor hen belangrijk zijn. Zo weten wij zeker dat we trainen op de punten die jij graag wil verbeteren. Om je in te schrijven voor de tennislessen op TVR Ridderkerk klik je hier: Inschrijven tennisles Ridderkerk

Tennisles Barendrecht en Rhoon

Op dit moment wordt er nog geen tennisles gegeven in Barendrecht en Rhoon, maar wij nodigen je van harte uit om is deel te nemen aan de tennisles in Ridderkerk. Wij geven tennislessen ''maak kennis met tennis'' tijdens deze lessen leer je de beginselen van het tennis. Mocht je het dan net zo leuk vinden als wij dat doen, kom dan vooral doorlessen bij ons in Ridderkerk. FirstServices heeft meer dan 60 jaar ervaring het runnen van een tennisschool en kan je binnen mum van tijd leren tennissen. 

  • Geen producten gevonden
Bedankt voor je inschrijving!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »