Klachten afhandeling

Heb je een klacht?

Mocht je ondanks onze zorg niet tevreden zijn over onze webshop, dienstverlening of is er iets mis met je bestelling die je hebt ontvangen, dan vinden wij dat héél vervelend. We stellen dan ook alles in het werk om de klacht snel en naar tevredenheid op te lossen! En, hoe nu verder? 


1) Natuurlijk zorgen we voor een snelle afwikkeling van je klacht. Je ontvangt binnen 2-3 werkdagen onze reactie. 
2) We vragen je geen artikelen te retourneren, alvorens je onze reactie hebt ontvangen op je klacht. 
3) We gaan na waar het precies is misgegaan en/of wat de oorzaak hiervan is. 
4) Zodra hier duidelijkheid over is nemen we contact op om samen met jou tot een oplossing te komen. 
5) Vervolgens houden we je op de hoogte van de verder te nemen stappen. Meld je klacht per post, telefoon of e-mail (betreft het een klacht over een product, graag een foto bijvoegen):

Tennis First t.a.v. klachtenafhandeling Plaswijcklaan 56 3054 CP Rotterdam Telefoon: +31 (0) 10-229 16 96 of E-mail: [email protected] Indien de klacht onverhoopt niet naar tevredenheid zijn behandeld of deze kan niet door ons opgelost worden, dient de consument zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur (webwinkelkeur.nl), deze zal gratis bemiddelen.

Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).

  • Geen producten gevonden
Bedankt voor je inschrijving!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »