Over ons

 

First Services tennisles 

First Services staat onder leiding van Jeffrey en Matthew Pierot. Bij deze broers zit tennis in hart en nieren. Zij begonnen beiden al jong met tennissen en Matthew hoorde een periode bij de beste 900 spelers van de wereld. Na dit internationale avontuur, waarbij Jeffrey zijn broer begeleidde als coach, besloten zij hun passie voor tennis uit te bouwen. Zij namen de tennisschool over van Jillard Frenk, die al meer dan 25 jaar tennisles en -clinics gaf, en startten in 2010 met het totaal concept van de tennisschool, -winkel en -events, onder de naam First Services. Met jaren ervaring op de tennisbaan kunnen zij zich met recht de tennis specialist noemen.

Tennisles volgen bij First Services betekent onderdeel worden van onze tenniscultuur. Naast de reguliere tennislessen, bieden wij ook coachen en persoonlijke begeleiding aan, ter voorbereiding naar bijvoorbeeld toernooien, een periode intensief trainen of het trainen van een bepaalde techniek. 

Persoonlijke aandacht centraal

First Services heeft meer dan 27 jaar ervaring in het verzorgen van tennislessen op verschillende tennisparken in de regio Rijnmond. Bij ons geldt kwaliteit boven kwantiteit. Bij First Services is iedere doelgroep welkom, van beginners tot ervaren tennissers. Tennisles bieden wij aan, aan de jongste tennissers vanaf vier jaar. Buiten de reguliere seizoenen kan je ook bij ons terecht voor les! 

Tennisles bij First Services betekent persoonlijke aandacht, goed technisch advies en veel energie! Met onze tennisschool spelen we regelmatig in op nieuwe ontwikkelingen, zoals videoanalyse.

Tennisles regio Rotterdam

First Services is gesitueerd in de regio Rotterdam en geeft les op de tennisparken:

  • Tennisclub Schiebroek
  • Tennisvereniging Ridderkerk

Voor tennisles in Rotterdam en Ridderkerk moet je bij First Services zijn. 

First Services exploiteert tennisvereniging Ridderkerk, waar wij op zes binnen- en zes buitenbanen tennisles kunnen verzorgen. Tennisles bij First Services is plezier hebben en tegelijk de techniek verbeteren. Heb je bepaalde wensen met trainen? Samen met ons kun je je training invullen om voor jou het optimale bereik te realiseren! 

Tennisles, tennisreizen en meer!

First Services biedt naar de tennislessen nog veel meer aan! Zo kan je met ons mee op tennisreis dit voorjaar! Of je kan je inschrijven voor een tennisweekend, waarbij we een heel weekend lang niks anders doen dan tennissen en natuurlijk heel veel plezier maken! First Services heeft in 27 jaar genoeg ervaring opgedaan, om tennisclinics voor zowel particulier als bedrijven te verzorgen en kan daarnaast toptennissers laten komen om de clinic een echt succes te maken. 

Bij First Services kun je terecht voor alles wat met tennis te maken heeft. In onze winkels aan de Plaswijcklaan 56 in Rotterdam kun je terecht voor uitgebreid advies over rackets, schoeisel en ander materiaal. En voor een nieuwe bespanning voor je racket natuurlijk.

Rackets kunnen binnen worden afgegeven in de horeca. 

Shoppen voor rackets (padel en tennis), kleding of tennisschoenen (ook padel) etc kan het beste op afspraak. Langs komen op een rustig moment kan natuurlijk ook, maar wij garanderen het beste advies als je een afspraak maakt met onze ERSA Master Racquet Technician

Telefoonnummer: 06-31498208

‘’We live Tennis’’ 

 

 

 

KVK: 22049265

BTW-nummer: NL810231335B02

  • Geen producten gevonden
Bedankt voor je inschrijving!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »