top of page
img-9873-2.jpg

Wij zijn First Services!
En wij leven Tennis!

Al 12 jaar lang bouwt ons team van tennis, sport en evenement- specialisten aan het opleveren van een optimale tennis belevingen op elk denkbare niveau. Tennis is onze trots, onze passie, onze inspiratie en de drijfveer voor ons bestaan.

 

Je vindt de passie voor onze sport terug in elke bal die we opgooien, in de ideeën die we uittekenen en de resultaten die we realiseren.

Wij geloven in Tennis als
basis voor totaalbeleving

We geloven dat tennis dé ultieme basis die een ieder kan helpen om de beste versie van zichzelf naar boven te halen, sportiever te leven, plezier te beleven, vriendschappen te sluiten, en onvergetelijke herinneringen te maken. Wij hebben één missie, namelijk: Iedereen, gezond en met plezier op de tennisbaan krijgen. 

Anchor 1
moises-alex-WqI-PbYugn4-unsplash.jpg

Alles begint met
een strakke service!

Om ons werk te realiseren staan we elke dag, met een getalenteerd team aan sportieve, enthousiaste, professionele en gekwalificeerde mensen klaar om uw ultieme tennis-beleving te waarborgen. We zijn er van overtuigd dat alles begint met een goede service. Of het nu gaat om professionele tennisbegeleiding, het verzorgen van tennislessen op verschillende niveaus, of het aanleveren van totaalbelevingen door tennis-evenementen, clinics of reizen op maat. 

Anchor 2

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en wordt lid van onze tenniscultuur!

AANMELDEN
bottom of page