top of page
Teammates

Onze Mensen 

Successen behalen doe je niet alleen. Daarvoor werk je keihard samen en vertrouw je op elkaars krachten. First Services zou First Services niet zijn zonder de toppers die elke dag klaar staan om aan de totaalbeleving van onze tennisfilosofie te werken. 

Ontdek meer over de teams die alles op alles zetten om ons werk tot in de puntjes te realiseren en perfectioneren. Dit zijn de mensen die onze bedrijfscultuur waarborgen en onze missies waarmaken.

Onze Tennisleraren

Tennisles geven is een vak. Ons team aan ervaren leraren beschikt over de nodige professionele licenties om je verder te brengen op de baan. Ze bieden lesmogelijkheden aan die aansluiten op jouw tennisniveau.

 

Of je nu beginner bent of naar de wereldtop wil, onze leraren staan achter je als jouw persoonlijke coach. De prioriteit is professionaliteit, juiste begeleiding, motivatie. Daarnaast zetten we het toepassen van juiste technieken en blessurepreventie voorop. Doordat we je de juiste kennis en technieken aanleren, maak je vorderingen en krijg je plezier in het spel!

istockphoto-964755194-170667a.jpg
DJ Beach Party

Sport- evenementmanagers

De knappe koppen binnen onze eventmanagement tak geloven dat sporten en entertainment een unieke energie creëren die emoties, plezier en cohesie tot stand laten komen. Daarom bouwen wij feestjes, toernooien, clinics, kampen en reizen voor Tennissers van elk denkbare niveau.

 

Met oog voor detail en precisie zijn onze evenement managers in staat om de ultieme belevenis op te leveren. We zetten alles op alles om aan de hand van jouw wensen een unieke en onvergetelijke tennisherinnering te creëren! We denken internationaal en maken onze beloften waar. Elk balletje dat wordt opgegooid slaan succesvol het net over!

Creatieve Cateraars

Onze harde werkers van Court 12 geloven dat sport en spel niet zonder goede maaltijd, ontspanning en gezelligheid kunnen. Elke dag werkt dit team om op de locatie op LTC Plaswijck om onze food Court 12 te optimaliseren.

 

Daarnaast hebben deze creatieve cateraars een neusje voor hospitality. We serve, show, surprise, smile and share. Door middel van dit 6-S model ontbreekt het onze restaurant gasten aan niets. Ons team van creatieve cateraars zijn verbinders, bruggenbouwers. Je positief verrassen is onze signature dish!

Female Barista
tennis-balls-near-net-with-heavy-roll-maintenance-person-clay-court-sunny-day-outdoors_369

Park-en-baan perfectionisten

Een tennisaccommodatie heeft regelmatig onderhoud nodig om de kwaliteit van de baan en speelgenot te waarborgen. Juist omdat er zo  verschillende tennis-ondergronden bestaan is dat soms een hardhandige klus. Ons team park en baan perfectionisten hebben de nodige kennis van ondergronden in huis en weten precies wat er nodig is om een baan bespeelbaar te maken.

 

Daarnaast zijn deze hospitality managers gespecialiseerd in het onderhouden, inrichten en opknappen van parken en accommodaties zodat de gebruiker geen gebreken tegenkomt.

Racket Scientists

Naast de juiste techniek helpt de kwalitatief goede en afgestemde gear je om net dat beetje meer op de baan te geven. Bij First Services werken we daarom samen met officiële tennispartners die dag en nacht aan de ontwikkeling van tennis werken. Zo kunnen we beginnende en ervaren tennissers een aanbod aan betrouwbare en innovatieve tennisbenodigdheden te bieden.

 

Tennisuitrusting is maatwerk. Onze specialisten hebben kennis van zaken. Ze zijn gekwalificeerd en op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkeling uit de internationale  tennismarkt. We staan garant voor een eerlijk en betrouwbaar advies tijdens uw zoektocht naar het volgende paar schoenen of racket! 

unnamed_edited_edited.jpg
Duofks4WwAUC4dA.jpg

Innovative Instagators

Tennis kent een rijke geschiedenis en staat constant in beweging. Ons team aan innovators met een passie voor tennis, wetenschap en technologie, zijn enthousiast en gemotiveerd om proactief bovenop de laatste tennis ontwikkelingen te zitten. Met een een blik op de toekomst en door samen te werken met officiële tennis partners lukt het ons om onze lesmethodes te verbeteren bij nieuwe sport science inzichten, en altijd de juiste assortiment in de winkel te hebben..

bottom of page