top of page

In onze lesmethode sta jij centraal

Tennis is voor iedereen. En elke tennisser stapt met een andere reden de baan op. Bij First Services begrijpen we dit als geen ander. Ongeacht wat je doel of startpositie is, wij helpen je met het behalen van jouw tennisdoel(en).

Dit doen we door met je mee te denken, je juiste techniek en spelinzicht aan te leren, praktische tips en voorbeelden te geven. Of je nu competitie speelt of enkel lest, wij zijn het steuntje in je rug zodat jij jouw gewenste resultaat haalt!

img_2051.webp

Doelstellingen 

Jij wil tennissen voor een reden! Samen met onze trainers breng je bij de start van jouw lessen, je persoonlijke doelstellingen in kaart. Dankzij onze ervaring weten we je het juiste inzicht te geven en en aan te sturen, zodat jij jouw tennisdoelen kan realiseren. 
 

Hoe jouw centrale positie er
in de praktijk uit komt te zien

Techniek en inzicht

Een van de belangrijkste factoren voor ons is dat we je de juiste techniek en spelinzichten aanleren. Hierdoor speel je niet alleen blessurepreventief, maar maak je ook slimmere beslissingen op de baan. Jij komt verder en Tennis wordt steeds leuker!

Endurance en fitheid

Tennis is een intensieve sport die veel kracht en conditie vergt. Des te beter je conditie, des te leuker en makkelijker je op de baan uit de voeten komt. Daarom combineren we onze lessen met conditietraining en krachttraining. Zo wordt je sterker een weerbaarder op de baan.

Performance en reflectie

Reflectiemomenten zijn cruciaal om door te groeien. Samen met je tennisleraar reflecteer je daarom regelmatig op je spel en stel je doelen voor de eerst volgende training. Zo optimaliseren we jouw resultaten! 

Ball on Tennis Court_edited.jpg
maxresdefault_edited.jpg

Lessen op TVR Ridderkerk

1502296_743916642339485_6457902475095869904_o.jpg

Lessen op TC Schiebroek

Inschrijven voor Tennislessen

bottom of page