top of page

Werken bij First Services

Al 12 jaar lang bouwt ons team van tennis, sport en evenement specialisten aan het leveren van optimale tennisbeleving op elk denkbare niveau. Naast onze reguliere tennislessen, begeleiden we talenten, verzorgen tennisevenementen, beheren een tennishoreca gelegenheid, tenniswinkel met racketservice en leveren we park en baan onderhoud-diensten.

 

Om al deze tennisdiensten mogelijk te maken en kwaliteit te blijven waarborgen draaien we op een mgemotiveerd team aan medewerkers met een passie voor tennis en hospitality. We zijn een dynamisch bedrijf en staan identiek aan de tenniswereld altijd in beweging. Wij zijn elke dag bezig met tennis en dankzij onze meerdere locaties en diensten gaat dat nooit vervelen!

90269472_2844616078933325_3882745032238694400_n.jpg
Fist Bump with Coach

We Live Tennis!

Dankzij dit motto, hard werk en jaren inspanning op en naast de baan hebben we inmiddels een prominente plek op de tennismarkt ingenomen. Het is onze missie om zo veel mogelijk mensen ongeacht hun leeftijd of tennisniveau de baan te krijgen en het verbroederende effect van tennis te ervaren. 

Dit doen we door verschillende doelgroepen op voor hun passende en laagdrempelige maar vooral leuke kennis te laten maken met tennis. We brengen tennissers techniek en kennis bij zodat het beste in zichzelf naar boven te halen en helpen organisaties en bedrijven de kracht van tennis te benutten om zo mensen te verbinden door middel van een tennisbal!

Anchor 1

Onze blik op de toekomst!

De tenniswereld is internationaal staat altijd in beweging, en wij daarom ook. Met respect voor het verleden, kijken we naar de toekomst en zoeken we naar manieren om tennis voor iedereen benaderbaar  maar vooral leuk te maken. We spelen in op de laatste ontwikkelingen, en leren we elke dag bij om door te ontwikkelen en tennissers altijd de beste service te bieden! Onderwerpen die we daar altijd in meenemen zijn:

  • Data en spelanalyse 

  • Tennis voor iedereen 

  • Rookvrije Generatie

  • Product Innovaties

tennislessen_first_services_rotterdam.png
Anchor 2
bottom of page