Inschrijven tennislessen

Klik hieronder op de vereniging waar je wilt trainen en maak je keuze voor een periode van 10, 15 of 18 weken. Het winterseizoen begint de 2e week van oktober, het zomerseizoen de 2e week van april. Gedurende deze periodes is instappen bij een al begonnen tennisles altijd mogelijk. In de winter wordt er zowel binnen als buiten tennisles gegeven, afhankelijk van een al dan niet aanwezige hal op het park. De tennislessen zijn één keer per week en duren een uur, waarvan 50 minuten effectief les (resterende tijd voor inspelen en slepen). Tennislessen van een half uur zijn ook mogelijk. Tijdens schoolvakanties zijn er geen tennislessen.

Onze trainers zijn actief op de volgende tennisparken:
TVR Tennisvereniging Ridderkerk
TC Schiebroek (Rotterdam)
'S-Gravendeelse Tennisclub
Dash’35

Wil je alle aandacht van de trainer voor jezelf en snel vooruitgang boeken, kies dan voor privéles. Leer je liever samen met anderen, dan past trainen in een groep beter bij jou. Bij ons is het mogelijk om samen met de trainer een les op maat te creëren om zo snel en op een persoonlijke manier je techniek te verbeteren. Voor meer informatie of advies hierover kun je langs komen bij onze tenniswinkel aan de Kleiweg 97a in Rotterdam, of mail naar info@firstservices.nl.

Wilt u op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst
Get social with us Download our app
  • Geen producten gevonden
Bedankt voor je inschrijving!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »