top of page

Wie veel sport moet goed eten en drinken. Daarom kon ons concept Court 12 niet wegblijven. Bij First Services staan we niet alleen voor lekkere maaltijden of tussendoortjes.

 

We willen dat tennissers in een ontspannen sfeer kunnen bijkomen na een actief uurtje op de baan. Want naast goede voeding, zijn ontspanning en het onderhouden van sociale contacten belangrijke factoren die je gezond houden.

Bij ons terras of restaurant gevestigd aan LTC Plaswijck kun je rekenen op verse producten, vriendelijke medewerkers, en gezelligheid.

Image by Mariana Medvedeva
priscilla-du-preez-W3SEyZODn8U-unsplash.jpg

Court 12 biedt bezoekers en tennissers van LTC Plaswijck de mogelijkheid om in een afgelegen stukje Hillegersberg, met uitzicht op de tennisbanen, te genieten onder het genot van een hapje en drankje.

 

Daarnaast staat team Court 12 team klaar als cateraar om invulling te geven aan het faciliteiten en voedingsvraagstuk tijdens tennis en sportevenementen. Wij zoeken graag de perfecte synergie tussen lekker, gevarieerd en gezond eten.

 

Door deze formule te combineren met een eersteklas service creëren we een totaalconcept dat organisatoren en bezoekers ontzorgt, verzorgt en motiveert!  Wij gaan voor een geslaagde beleving op en naast de baan! 

bottom of page