Tecnifibre | Partner van First Services

Tecnifibre | Partner van First Services

Tecnifibre 

Het relatief jonge merk Tecnifibre is ontstaan in 1979 door de ambitie van Thierry Maissant, om elke speler op zijn niveau van het beste materiaal te voorzien. Samen met de voormalig formule 1 coureur Hermano da Silva Ramos hebben ze het merk Tecnifibre opgericht. Een jaar later hebben ze hun eerste snaar uitgebracht. Niet lang daarna gaat het merk Tecnifibre zijn bekendheid krijgen door nieuwe snaren, goede bespanmachines en vooral door de Grand Slam overwinningen van Monica Seles en Sergi Bruguera op Roland Garros met Tecnifibre snaren! 

Technifibre tennisartikelen

Daarna dook Tecnifibre ook in de tennisballen branch en werd het de officiële tennisbal van Roland Garros voor maar liefst 10 jaar! Tecnifibre breidt zijn bekendheid razendsnel uit over de gehele wereld! Hun collectie met wereldklasse snaren, waaronder de Blackcode, Razorcode, TGV en X-one Biphase, zijn erg geliefd onder de betere tennissers! Ook de Tennisrackets van Tecnifibre, de T-Fight, T-Flash, T-Rebound en de nieuwe T-Fight DC worden steeds geliefder onder een immer groeiend publiek. Hiernaast heeft Tecnifibre ook een modieuze kledinglijn, en maken ze erg goede tennistassen, basisgrips en overgrips!

Kortom, Tecnifibre staat voor progressie!

Geen producten gevonden...
  • Geen producten gevonden
Bedankt voor je inschrijving!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »