FIRST SERVICES

FIRST SERVICES

WE LIVE TENNIS! First Services staat onder leiding van Jeffrey en Matthew Pierot. Bij deze broers zit tennis in hart en nieren. Zij begonnen beiden al jong met tennissen en Matthew hoorde een periode bij de beste 900 spelers van de wereld. Na dit internationale avontuur, waarbij Jeffrey zijn broer begeleidde als coach, besloten zij hun passie voor tennis uit te bouwen. Zij namen de tennisschool over van Jillard Frenk, die al meer dan 25 jaar tennisles en -clinics gaf, en startten in 2010 met het totaal concept van de tennisschool, -winkel en -events, onder de naam First Services. Met jaren ervaring op de tennisbaan kunnen zij zich met recht de tennis specialist noemen.

Persoonlijke aandacht
Tennisles bij First Services betekent persoonlijke aandacht, goed technisch advies en veel energie! Met onze tennisschool spelen we regelmatig in op nieuwe ontwikkelingen, zoals videoanalyse.

Eigen winkels
In onze winkels aan de Kleiweg in Rotterdam en bij TVR in Ridderkerk kun je terecht voor uitgebreid advies over rackets, schoeisel en ander materiaal. En voor een nieuwe bespanning voor je racket natuurlijk.

Op zoek naar een leuke tennisclinic, met school of als teamuitje met je collega’s? Organiseer dit samen met ons, het wordt gegarandeerd een leuke dag! Kijk bij tennisevents voor meer informatie.

  • Geen producten gevonden
Bedankt voor je inschrijving!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »